sâmbătă, 1 octombrie 2011

Ciuperci umplute cu jamon

Ingrediente

12 ciuperci,
o ceapa,
un catel de usturoi,
3-4 felii de jamon,
3-4 linguri de branza rasa tip parmezano
branza rasa pentru gratinat.
sare, piper dupa gust. 


Mod de preparare 

Se soteaza ceapa, usturoiul, cozile de la ciuperci si jambonul. Cand se raceste un pic se adauga branza rasa tip parmezan. Se spala ciupercile si se curata. Se unge o tava cu ulei si se pun palariile ciupercilor cu compozitia dinainte. Se pune branza rasa pentru gratinat pe deasupra si se baga la cuptor. Delicios, usor de preparat si foarte prezentabil. Recomand sa nu adaugati sare pana la final pentru ca atat jamonul cat si branza sunt sarate. Inainte de a umple ciupercile gustati compozitia si adaugati sare numai daca e necesar. Ciupercile umplute se dau apoi la cuptor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu