sâmbătă, 1 octombrie 2011

Ciuperci umplute

Ingrediente
8 ciuperci, 11 linguri ulei, 200 g carne tocata, 1 pachet Knorr pofta de spaghete milanese, 1 legatura de patrunjel, 1 lingura oregano, 1 chifla, lapte, 100 g cascaval (afumat), piper (boabe). 


Mod de preparare
 

Toarna cate o lingura de ulei in palariile de ciuperci, presara piper si aseaza-le pe gratar. In uleiul ramas prajeste carnea si adauga 250 ml de apa rece. Adauga continutul pachetul knorr si fierbe-l. Adauga patrunjelul tocat marunt, chifla inmuiata in lapte si presata, oregano si cascavalul taiat cubulete. Amesteca bine si pune compozitia intre palariile de ciuperci. Prajeste-le in jur de 20 de minute in cuptorul incins.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu